Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-05-06 10:24:20

Anna
Moderator

Taniec z gwiazdami, Jak oni śpiewają i inne

Przeczytałam właśnie info że trwają poszukiwania uczestników do nowego Tańca z gwiazdami. Ja się pytam dlaczego ktoś to ogląda? Przyznam się Taniec oglądałam z raz, czy dwa u teściowej, Jak oni śpiewają nigdy w życiu, nie mówiąc o tych tańczących na lodzie czy gwiazdach w cyrku. Co w tym jest takiego fajnego, bo ja nic nie znalazłam, a może się nie znam?

"Nie ma przymusu religii. Prawość wyróżniła się od nieprawości. (K2:256)"

#2 2008-05-06 21:37:12

berri
Gość

Re: Taniec z gwiazdami, Jak oni śpiewają i inne

Ja też nie znalazłam w tym nic dla siebie - o dziwo jednak moja mama uwielbia ten program. Myślę, że jest bardzo płytki i nic nie wnosi - po jakiego licha oglądać jakieś "gwiazdy" ? Jest tyle innych możliwości żeby spędzić fajnie czas ...

#3 2008-05-15 11:14:35

Emilia
Moderator

Taniec z gwazdami - sama tańczę, więc lubię popatrzeć, jak inni tańczą. Ale oglądam sporadycznie - z braku TVN-u.

Góry są po to, by w nich być a nie, by je zdobywać.

#4 2008-09-03 17:28:20

paulla
Powoli się zadomawiam

Jak pojawiaja sie jakies nowości w TV staram sie ogadac. Zazwyczaj pierwszeedycje sa najlepsze. Taniec z gwiazdami jest do przejsca, ale po co kolejna, chyba juz 8 edycja. I te gwiazd jakies takie mało znane. Co innego programy, ktore wyłaniają nowe talenty, zbieaja ludzi z ulicy. You can dance czy jak kiedyś IDOL. Najfajniej sie ogląda castingi.wink

#5 2008-09-03 19:23:19

hana220372
100% Netkobieta

Te programy powstają po to, żeby znanym osobom nabijać sakiewkę-przecież oni mają wciąż za mało. Mieszkania i stroje kosztują. Nie to co my biedne szaraczki.

Człowiek żyje po to, aby kochać. Jeśli nie kocha-to nie żyje.

#6 2008-09-04 10:28:05

brysia
100% Netkobieta

tu hana ma rację!!!oni tyle biorą za jeden występ że człowiekowi się włos jeży!!co do castingów to faktycznie zdarzają się takie oszołomy że boki zrywać ze śmiechu.

"dlaczego kochają nas ludzie na których miłości nam nie zależy,a my kochamy ludzi którym nasza miłość jest niepotrzebna?"

Dodaj odpowiedź

Stopka forum