wesele duże czy małe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » wesele duże czy małe?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: wesele duże czy małe?

Dziewczyny robicie wielkie wesela czy raczej kameralne imprezy? Ja już pisałam, że na naszym weselu będzie ok. 40 osób, ponieważ mamy małe rodziny i boję się, że tak naprawdę będzie sztywno i nie będzie się miał kto bawić sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wesele duże czy małe?

Ja chciałabym obiad w restauracji dla najbliższych (czyli na maksymalnie 20 osób) ale wygląda na to, że to nie przejdzie. Wesele na pewno odpada, bo nie mamy na to pieniędzy i teraz pomysł jest na zamówienie cateringu i ulokowanie na obiad najbliższej rodziny u narzeczonego w ogrodzie. Ale nie obgadaliśmy tego jeszcze z jego rodzicami, więc okaże się co z tego będzie.

Linka, zapraszam do kafejki dla narzeczonych smile

3

My właśnie tak robimy, czyli obiad dla najbliższej rodziny i imprezka dla przyjaciół.

4

W moim przypadku nie wchodzi w grę małe wesele .. oboje mamy duże rodziny .. nie ekonomiczne to wcale ale co zrobić smile

5

Karolcia_M napisał/a:

W moim przypadku nie wchodzi w grę małe wesele .. oboje mamy duże rodziny .. nie ekonomiczne to wcale ale co zrobić smile

Mam tak samo...nawet jabym okroiła liste gości to i tak wychodzi na 170 osób

6

apoteoza23 napisał/a:
Karolcia_M napisał/a:

Mam tak samo...nawet jabym okroiła liste gości to i tak wychodzi na 170 osób

Dokładnie mój brat robio wesel w tym roku i jak z nim gadałam to wstępna lista wyszła mu 250 osób, a jego żona nie ma za dużej rodziny .. jestem przerażona .. my w weekend siadamy do listy gości ... trzymajcie kciuki big_smile

7

Karolcia będę oczywiscie trzymac kciuki. Ja mam dużą rodzinę ( sam tata ma 10 rodzeństwa) to i tak zaprosze tylko 30 sób z mojej strony bo z większością rodziny i tak nie mam kontaktu......... za to mój narzeczony ma mniejszą ale utzymuje kontakt nawet z bardzo dalekimi krewnymi

8

Ja jak będę robić swoje wesele, to zrobię w jakiejś fajnej restauracji na 20 osób. Stwierdziłam z moim M, że szkoda kasy na jakieś mega duże wesele. To i tak się nie zwróci. Oby dwoje mamy duże rodzinki... A za oszczędzoną kasę pojedziemy sobie ładnie w jakąś podróż poślubną. smile W końcu to jest nasze święto a nie całej rodziny.

9

natalia171092 napisał/a:

Ja jak będę robić swoje wesele, to zrobię w jakiejś fajnej restauracji na 20 osób. Stwierdziłam z moim M, że szkoda kasy na jakieś mega duże wesele. To i tak się nie zwróci. Oby dwoje mamy duże rodzinki... A za oszczędzoną kasę pojedziemy sobie ładnie w jakąś podróż poślubną. smile W końcu to jest nasze święto a nie całej rodziny.

Bardzo dobry pomysł smile szkoda , że u mnie nie zda to egzaminu bo i tak już większosc gości bez zaproszenia zapowiedziało się , ze będą...

Z reszta tak jak powiedzialam mojej mamie albo zaprosze wszystkich albo nikogo, nie chcę kogoś pomijać smile

10

No właśnie... Nie da się zrobić średniego wesela. Bo jeśli zaprosi się tą ciotkę, to trzeba też tamtą i tak w kółko. smile

11

natalia171092 napisał/a:

No właśnie... Nie da się zrobić średniego wesela. Bo jeśli zaprosi się tą ciotkę, to trzeba też tamtą i tak w kółko. smile

dokładnie, jak nie uzbieramy tyle kasy to weźmiemy potajemny slub i wtedy nikt nie będzie miał żalu big_smile

12

Hehe. smile Dobre... Moja chrzestna(której życie opierało się na kształceniu się, twierdziła, że nigdy nie będzie miała ani męża ani dzieci) z dnia na dzień wyszła za mąż. tongue Nikt o tym nie wiedział. Na szczęście nikt nie miał o to do niej żalu.

13

hehe potajemny ślub w Vegas smile to byłby szał smile tylko kto później powie rodzicom, bo ja się na pewno nie podejmę tongue hehe

14

też bym się tego bała. smile

15

O ile środki na to pozwalają, lepiej jest urządzić wesele. Rodzina się bawi, jest wesoło wink
Ja z moim R. planujemy wesele na przeszło 100 osób. Oboje mamy duże rodziny. Doszliśmy jednak do wniosku, że nie będziemy prosić młodych u których sami nie bawiliśmy się na ślubie. Jakoś to ograniczy liczbę gości.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » wesele duże czy małe?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024