Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Jestem z Katowic, ktoś też ?
cześć, z tej strony szczęśliwa mężatka z Katowic:)
"cześć, z tej strony szczęśliwa mężatka z Katowic:)"
nie zebym zle zyczył, ale zobaczymy jak dlugo
pozwól,ze sie doczepie-moze szczesliwa niekoneicznie dlatego,ze jest mezatka, jest szczesliwa i tyle, moze ot tak w ogole:) subiektywne odczucie- wiec moze trwac dluuugo:)
julka napisał:
cześć, z tej strony szczęśliwa mężatka z Katowic:)
No proszę - tak jak ja - wszystko się zgadza!
Witam, moje dziewczyna nie chciałaby bym tu był, ale jestem, bo chcę się dowiedziec trochę o kobietach:D widzę,że gadacie sobie też o górach i wędrowaniu, całkiem ciekawie, i chętnie się przyłączę do rozmowy. Może moje podróżnicze doświadczenie się przyda ![]()
Witojcie:D jestem tu dopiero od dziś i zupełnie nowa, trafiłam tu bo na stronie www.polskajestkobieta.pl zobaczyłam linka do Was. Te kolorki kojarzą mi się z akcją walki z rakiem,ale fajne takie kobiece!!!Mam nadzieję,że pomożecie mi dokonać wyboru szkoły językowej, no i że w ogóle faj nie będzie sobie pogadać, pogawędzić czy pospikać:)
Pozdrawiam z Mysłowic, to taka nieduża miejscowośc k. Katowic, może kojarzycie, to od nas pochodzi zespół Myslovitz:)
Jona napisał:
Witojcie:D jestem tu dopiero od dziś i zupełnie nowa, trafiłam tu bo na stronie www.polskajestkobieta.pl zobaczyłam linka do Was. Te kolorki kojarzą mi się z akcją walki z rakiem,ale fajne takie kobiece!!!Mam nadzieję,że pomożecie mi dokonać wyboru szkoły językowej, no i że w ogóle faj nie będzie sobie pogadać, pogawędzić czy pospikać:)
Pozdrawiam z Mysłowic, to taka nieduża miejscowośc k. Katowic, może kojarzycie, to od nas pochodzi zespół Myslovitz:)
Pewnie, że kojarzymy! Moja rodzinka jest z tamtąd, a dziadek urodził się i mieszkał w baufereinie, czy jak to się tam pisze ![]()
Widziałam to forum w innych jeszcze kolorach,ale ta nowa wiosenna oprawa, bardziej mi się podoba!Pozdrawiam z Ligoty!
Pozdrawiam z Chorzowa ![]()
Ja pozdrawiam z Katowic - Ligoty ![]()
kicia24 napisał:
Ja pozdrawiam z Katowic - Ligoty
To w sumie blisko - bo ja mieszkam w Kostuchnie ![]()
Pozdrawiam z Katowic:-)