cóż można by pisac w nieskonczonośc by przedstawic się w samych superlatywach....ale tu nie o to chodzi więc mam na imię beata jestem mamą 5 dzieci,obecnie sama je wychowuję gdyż mąż jest w zk..czego tu szukam?na pewno ludzi z wyczuciem i taktem takich którzy potrafią porozmawiac a nie tylko osądzic...nikt nie lubi byc sam ze swoimi kłopotami czy zmartwieniami..tak więc mam nadzieję że forum net kobiety zaakceptuje moją osobę,może nawet znajdę tu bratnie dusze kto wie:-))
Witaj Beata!
na pewno znajdą się tu osoby z którymi bedziesz mogła pogadac czy nawet się zaprzyjaznic
A zalety - utrzymanie i wychowanie samotnie nie 1 a 5 dzieci to dla mnie duży wyczyn.
miłego postowania!
Witaj na forum ![]()
Na początek proponuję zapoznać się z regulaminem. Miłego postowania ![]()
WITAJ!
Witaj Beata ![]()
Milego klikania;)
Witaj na forum ![]()
Witaj
dziękuję za przywitanie to miłe nie powiem,w emblemacie jeśli widac jestem razem z moim mężem;-))
Hejka ![]()
kochani..dawno nie było mnie więc zmieniam to co się zmieniło..już nie oczekuję życie okrutnie weryfikuje chwile szczęscia
wszystko sie zmieniło
12 2015-02-08 12:59:54 Ostatnio edytowany przez elzbieta47 (2015-02-08 13:00:56)
zycie dla wielu z nas jest nieoczekujace . Borykamy sie wszyscy z wieloma problemami
coz sie zmienilo ??
Witaj ![]()