Hej Dziewczyny.
Mam 48 lat. Od 16-nastu siedzę w domu,czyli od dnia w którym urodziłam dziecię i czasem ta monotonia mnie dobija. Wrrrr!!!
Witaj Kobietko ![]()
Witaj serdecznie u nas ![]()
witaj ![]()
Witaj! Bywanie tutaj to dobry sposób na monotonie ![]()
Dzięki dziewczyny:)
Witaj serdecznie:))
Witaj i czuj sie tu dobrze ![]()
witaj Kobietko
czuj sie tu na forum swobodnie ![]()
Witaj na forum
Mam nadzieje że pomogę Ci przerwać tą monotonie.Dziś 47 lat to dawne 37
Jest jeszcze pewnie duzo rzeczy których możesz jeszcze spróbować w swoim zyciu ![]()
dzieki za miłe powitanie.
Witaj na forum Kobietko ![]()
witam serdecznie ![]()
Hey! Witaj serdecznie. Trzymaj się ciepło i z dala od doła. Minie. Po za gęstymi chmurami świeci słońce.
Witaj 
Na monotonię w życiu musisz poszukać jakiegoś lekarstwa - ja siedze w domku od ponad 3 lat. Pierwsze dwa lata były koszmarne - ale teraz znalazłam coś dla siebie i uciekam z tej domowej monotonii. Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało 
Hejka
a może pomyśl o jakimś zajęciu, może spacery ze znajomymi, wyjście na fitnes czy zwyczajne pogaduchy wśród znajomych. Teraz słoneczko mocniej świeci, więc będzie łatwiej wyrwać się z domu. Choć ja uważam, że jednak praca pomaga najlepiej a przede wszystkim motywuje. Ja przynajmniej czuję się potrzebna, mam potrzebę pomalowania się, zrobienie fryzury i takie tam (choć praca którą wykonuję nie fascynuje mnie zbytnio, to cieszę się że choć taka jest, że zbieram doświadczenie i może kiedyś się z niej wyrwie
).
Niedawno i ja siedziałam z córcią w domu i stąd widzę ogromne zmiany pomiędzy "kura domową" a "pracującą"
Bądź dobrej myśli - Pozdrawiam...
Witaj na Forum ![]()