Cześć dziewczyny,
Nazywam się Gosia i jestem 19 letnią studentką medycyny. Pochodzę z bogatej rodziny i około rok temu zaczęłam umawiać się na spotkania sponsorowane. Pisze o tym, gdyż chcę poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem bardzo atrakcyjna, zgrabna i uważam, że to nic złego wykorzystywać swoje atuty. Aktualnie spotykam się z jednym sponsorem. Ma on 41 lat i po cichu zdradza nieatrakcyjną żonę. Jest prezesem pewnego banku. Bardzo mi się podoba. Możecie mnie wyzywać jednak prawa jest taka, że w żadnej pracy nie zarobiłabym tyle ile w trakcie jednego weekendu z nim.
Cześć dziewczyny,
Nazywam się Gosia i jestem 19 letnią studentką medycyny. Pochodzę z bogatej rodziny i około rok temu zaczęłam umawiać się na spotkania sponsorowane. Pisze o tym, gdyż chcę poznać wasze zdanie na ten temat. Jestem bardzo atrakcyjna, zgrabna i uważam, że to nic złego wykorzystywać swoje atuty. Aktualnie spotykam się z jednym sponsorem. Ma on 41 lat i po cichu zdradza nieatrakcyjną żonę. Jest prezesem pewnego banku. Bardzo mi się podoba. Możecie mnie wyzywać jednak prawa jest taka, że w żadnej pracy nie zarobiłabym tyle ile w trakcie jednego weekendu z nim.
A myślałam, że jak się studiuje medycynę, to się nie ma czasu na trollowanie po forach ![]()
To, że studiuję medycynę nie znaczy, że nie mam czasu wolnego ...
4 2018-05-27 18:43:19 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-05-27 18:43:30)
Zdolna dziewczyna po prostu,Santa.I klienta obsłuży i na forum się pochwa-li ![]()
Uważam, że nie czynię źle on jest ze mną szczęśliwy. Po sexie uśmiecha się i w ogóle. Na blogu to opisuje (domene dostałam odkolegi ) dajedupy.pl
(...) chcę poznać wasze zdanie na ten temat. (...)
Jestem zaskoczona. Nie wiedziałam, że w ten sposób (sama go wymyśliłaś? opatentowałaś?) można zarabiać.
![]()
7 2018-05-27 18:52:13 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-05-27 18:53:20)
Uważam, że nie czynię źle on jest ze mną szczęśliwy. Po sexie uśmiecha się i w ogóle. Na blogu to opisuje (domene dostałam odkolegi ) dajedupy.pl
No to cudownie,że jest z Tobą szczęsliwy a Ty jesteś szczęśliwa z jego kasą i penisem.
Wcale nie chcesz poznać naszego zdania:)
Aaaach,chodziło o niedozwoloną reklamę ? ![]()
Na blogu to opisuje (domene dostałam odkolegi ) dajedupy.pl
Nawet zabawny ten troll :-D
Gosiu,podasz namiary na kolegę od domeny? ![]()
Gosiu,podasz namiary na kolegę od domeny?
Ja bym wolała namiary na tego sponsora... ![]()
Dobra już dziewczyny, nie nabijajcie się
. W końcu twórca socjalizmu naukowego Karol Marks też nie przepracował ani jednego dnia i całe życie był utrzymankiem niejakiego Fryderyka Engelsa... Nie wiem czy Fryderyk uśmiechał się do Karola po, przed, czy w trakcie i czy w ogóle... Niestety domeny celem sprawdzenia Wam nie podam, bo RODO zabrania i już
.
Co za oryginalna nazwa strony! Muszę tam wejść!!! ![]()
Ja bym wolała namiary na żonę Pana Prezesa. Zarobię więcej bez dawania d***.
![]()
No, ale chyba można połączyć przyjemne z pożytecznym? ![]()
Ja bym wolała namiary na żonę Pana Prezesa. Zarobię więcej bez dawania d***.
Ot Spryciula
. Ale fajny tok myślenia
.
gojka102 napisał/a:Gosiu,podasz namiary na kolegę od domeny?
Ja bym wolała namiary na tego sponsora...
Santa-przypominam,że sponsor jest po czterdziestce,ma zonę i utrzymankę.
Ktoż wytrzyma-jak mawiał Szymon Kuśtyk z Konopielki ![]()
santapietruszka napisał/a:gojka102 napisał/a:Gosiu,podasz namiary na kolegę od domeny?
Ja bym wolała namiary na tego sponsora...
Ktoż wytrzyma-jak mawiał Szymon Kuśtyk z Konopielki
Też jestem po czterdziestce. Umiem więcej niż taka 19-latka, więc się ją wykurzy bez problemu ![]()
gojka102 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Ja bym wolała namiary na tego sponsora...
Ktoż wytrzyma-jak mawiał Szymon Kuśtyk z KonopielkiTeż jestem po czterdziestce. Umiem więcej niż taka 19-latka, więc się ją wykurzy bez problemu
Ale kogo? Żonkę czy Gosię ? ![]()
19 2018-05-27 19:22:59 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-05-27 19:23:49)
santapietruszka napisał/a:gojka102 napisał/a:Santa-przypominam,że sponsor jest po czterdziestce,ma zonę i utrzymankę.
Ktoż wytrzyma-jak mawiał Szymon Kuśtyk z KonopielkiTeż jestem po czterdziestce. Umiem więcej niż taka 19-latka, więc się ją wykurzy bez problemu
Ale kogo? Żonkę czy Gosię ?
Obydwie ![]()
Potem tylko dopilnować, żeby został spisany odpowiedni testament i heja ![]()
gojka102 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Też jestem po czterdziestce. Umiem więcej niż taka 19-latka, więc się ją wykurzy bez problemu
Ale kogo? Żonkę czy Gosię ?
Obydwie
Potem tylko dopilnować, żeby został spisany odpowiedni testament i heja
Heja? Znaczy? Zaj...ć na śmierć? ![]()
santapietruszka napisał/a:gojka102 napisał/a:Ale kogo? Żonkę czy Gosię ?
Obydwie
Potem tylko dopilnować, żeby został spisany odpowiedni testament i hejaHeja? Znaczy? Zaj...ć na śmierć?
No, sama piszesz, że już stary i ileż można... ![]()
gojka102 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Obydwie
Potem tylko dopilnować, żeby został spisany odpowiedni testament i hejaHeja? Znaczy? Zaj...ć na śmierć?
No, sama piszesz, że już stary i ileż można...
Niee,na stary to nie.Ale obciążony dwiema kobitami.
To można z tego znerwicowania,przemęczenia i stresu jakichś problemów z erekcją się nabawić ![]()
Niee,na stary to nie.Ale obciążony dwiema kobitami.
To można z tego znerwicowania,przemęczenia i stresu jakichś problemów z erekcją się nabawić
No to właśnie, zostaje jedynie testament... ![]()
gojka102 napisał/a:Niee,na stary to nie.Ale obciążony dwiema kobitami.
To można z tego znerwicowania,przemęczenia i stresu jakichś problemów z erekcją się nabawićNo to właśnie, zostaje jedynie testament...
Santa-na blogu dajedupypeel na pewno są namiary na sponsora.Działaj ![]()
Próbowałam poczytać tego bloga...
Ale jak doszłam do fragmentu o owlosionym penisie wyskakującym z rozporka, to parsknęłam śmiechem.
Próbowałam poczytać tego bloga...
Ale jak doszłam do fragmentu o owlosionym penisie wyskakującym z rozporka, to parsknęłam śmiechem.
Ja to nawet nie wchodziłam.Bo się obawiałam jakiegoś wirusa ![]()
Dla mnie, jeśli ktoś pisze "sex", jest małolatem i nie ma o seksie pojęcia, więc nie warto czytać ![]()
Przykro mi, że psuję Wam zabawę zamykając ten wyjątkowo mało ambitny/oryginalny/wiarygodny* wątek, ale wiecie przecież, że trolli nie dokarmiamy.
Tak, wiem, że zła, zła, zła moderatorka
.
*dowolne wybrać