Bydgoszczanka wita. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Bydgoszczanka wita.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Bydgoszczanka wita.

Cześć Wszystkim smile

Zacznę krótkim tekstem przedstawiającym moją osobę, a więc...
Mam na imię Wiktoria, lat 22 i zamieszkuję Bydgoszcz. Należę do grona wysokich kobiet (175 cm), szczupłych (55 kg) a kolor moich oczu to zielony.
Na co dzień pracuję w sklepie z odzieżą i bielizną dość znanej marki w Polsce i Europie...jestem bardzo zadowolona z swojej pracy.

Moje pasje to głównie muzyka a konkretniej kierunek DJ'ki, podróże i zdrowe gotowanie.
Wolny swój czas spędzam głównie aktywnie...siłownia, fitness, rower, rolki, basen czy też spacer. Oczywiście spotykam się również z przyjaciółmi czy też rodzicami których bardzo kocham.

Jestem kobietą biseksualną, nie wstydzę się tego...iż wolę bardziej płeć żeńską.
Aktualnie jestem singielką i nie ukrywam że fajnie byłoby poznać osobę z którą bym stworzyła związek...stały, najlepiej taki na zawsze <3.

Więcej raczej pisała o sobie nie będę...jeśli ktoś chce mnie lepiej poznać niech po prostu napiszę wiadomość lub zostawi kontakt mailowy bądź GG.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Bydgoszczanka wita.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024