Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-04-29 19:43:49

halzka
Gość

jak pielęgnować mieszaną cerę ?

Mam mieszaną cerę. Suchą na policzkach i tłustą w strefie T ( na nosie i brodzie mam rozszerzone pory też trochę ) Jak najlepiej pielęgnować taką skórę ?

#2 2008-07-03 12:31:35

keni100
Niewinne początki

Re: jak pielęgnować mieszaną cerę ?

ja stosuję Incree suplement diety który koryguje niekorzystne zmiany wyglądu skóry i mi pomaga znikają przebarwienia,pryszczyki i nie przetłuszcza się tak szybko polecam:)

#3 2008-07-07 09:00:18

trukawka
Gość

Re: jak pielęgnować mieszaną cerę ?

jeśli masz taką możliwość to skorzystaj z porady dermatologa,
ja zawsze myślałam że mam cerę suchą bo miałam często wrażenie ściągniętej skóry i ładowałam krem tłusty, i potem miałam krostki, na szczęście z miesiąc temu trafiłam na akcję dni zdrowej skóry i tam pani dermatolog od razu stwierdziła że mam cerę tłustą, zrobiła mi też badania stanu skóry jakimiś aparatami i poleciła pić dużo wody bo mam skórę odwodnioną, mam smarować się przed wyjściem kremem z filtrem 50, bo mam drugi fototyp i skórę skłonną do przebarwień, dostałam też próbki kremów vichy dobranych do mojej cery, okazało się że te kremy są bardzo dobre i po skończeniu próbki zakupiłam w aptece cały krem i jestem bardzo zadowolona bo po miesiącu używania, moja cera wygląda o niebo lepiej,
moim zdaniem lepiej skorzystać z porady specjalisty i mieć dobrze dobrane kosmetyki
pozdrawiam smile

Stopka forum