Mój facet chce być gejem ?!?!?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mój facet chce być gejem ?!?!?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mcrka (2010-03-07 16:44:32)

Temat: Mój facet chce być gejem ?!?!?!

Nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek...ale pomyślałam, że tu będzie najodpowiedniej.
Do rzeczy..

Mniej wiecej dwa tygodnie temu, rozwinęła się między mną a nim dziwna rozmowa, w której doszedł do wniosku, że fajnie by mu było być z facetem. Z początku się oburzyłam itd. ale wytłumaczył mi ze nie chodzi o seks a o więź. Drążąc temat wyszło na to, że bardziej go pociąga psychika męska (może jest zmęczony biadoleniem kobiet (czytaj- mnie?!). I oszukując samą siebie (chyba), spytałam
-Czyli chciałbyś być z kobietą która ma psychikę mężczyzny, o to ci chodzi ?- odpowiedz była pozytywna.

Kilka dni temu usłyszałam od mojej przyjaciółki że miała koleżankę której mąż po 11 latach ślubu odszedł z innym facetem, bo wcześniej nie był świadom swej orientacji... Od razu pomyślałam o moim mężczyźnie...

Wczoraj znów poruszyłam temat. Cóż się okazało... Na pytanie czy odszedł by ode mnie z innym facetem odpowiedział
-No teraz na pewno nie, ale nie wiem co bedzie za pare lat. Przecież nie jestem jasnowidzem. - moje pierwsze przerażenie.
Zatem wzięłam go pod włos i powiedziałam "Musisz być świadom tego, że jak już będziesz z pieprzonym homosem to on na pewno bedzie chciał uprawiać z tobą... "seks" " przyznam, że lekko się uniosłam.
On odpowiedział
- No to trudno. - mówił to śmiejąc się i w tym momencie powiedział, ze to żart, że mężczyźni go nie pociągają itd. tylko, że po prostu wygodniej by mu było z mężczyzną bo my kobiety jesteśmy zbyt skomplikowane...

Ratunku! On żartuje czy mówi prawde ? Ja już sama wątpie w to wszystko. Czy któraś z was zna podobny przypadek ?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet chce być gejem ?!?!?!

nie przesadzaj meżczyzni juz tacy sa maja specyficzne poczucie humoru... moze tez chcial sie z toba troche podraznic....
wiec nie rob z igly widly..... bo to racaj my jestesmy bardziej skomplikowane od meżczyzn .... ale bardziej wrazliwe a ktora kobieta nie chce wrazliwego meżczyzny..... wiec nie masz sie czym przejmowac i moglas tez zazartowac i mu powiedziec ze ty moglalbyc byc z kobieto bo sa bardziej wrazliwe i wyrozumiale hehehehe big_smile

3

Mężczyźni mówią wiele rzeczy ,trudno rozczytać co jest prawą a co nie. Może chciał Cię zdenerwować, może za bardzo ciągnęłaś go za język, nie wiadomo tak naprawdę. Chyba wiele osób ma czasem takie myśli że lepiej byłoby im z kimś z tej samej płci. Sama też tak czasem mówię, jak mam dość facetów, że z kobietą łatwiej by szło się dogadać. Ale nie powiem że chciałabym być lesbijką. Myślę że nie masz póki co się czym martwić...
Pozdrawiam jeszcze zimowo wink

4

Możliwe ze macie racje... Mam taką nadzieje smile

5

Myślę ze jemu chodziło bardziej o aspekt psychologiczny(facet by mu nie zrzędził) , byc może też że jest biseksualny. Ale poczekaj i zwróć uwagę jak się przy innych facetach zachowuje, a szczerze to każdy z nas ma czasem jakieś nieprzyzwoite myśli i marzenia ale są to tylko marzenia i rzadko stają się rzeczywistościa.

6

mężczyźni dużo częściej wchodzą w związki homoseksualne niż kobiety (k. 1 na 10 m. 4 na 10) polecam Wam książkę "płeć mózgu" bardzo pomaga zrozumieć różnice między kobietą, a mężczyzną i poznać samą siebie.

7

Może właśnie za dużo mu zrzędzisz? Po prostu chciałby dogadywać się z Tobą w męski sposób. Konkretnie. Jeśli naszłaby go ochota na milczenie, to nie trułabyś mu nad uchem. Faceci mało mówią i chyba ich przeraża, że kobieta tyle trajkocze, często za dużo tongue Facet ją wyłącza, a potem nie wie, o czym mówiła co rodzi w niej złość i uczucie odrzucenia a w mężczyźnie znużenie jej fochami.
Oczywiście geje istnieją, więc jest też możliwość, że odkryłby teraz swoją orientację, ale na podstawie faktów, które podałaś, wydaje mi się, że to rozdmuchujesz smile Aha i w ogóle już go o to nie pytaj! W taki sposób możesz mu to niechcący WPOIĆ.

8

No to ładnie smile A tak serio to może nie zgadzaliście się w jakiejś kwestii i dlatego tak powiedział... Moim zdaniem pewnie mu chodziło o to, że z facetem łatwiej byłoby mu się dogadać. A poza tym... Weź zrozum faceta smile

9

Mcrka:) ja też lubię gadać z facetami i bynajmniej nie jestem gejem:)))

10

Mój facet ze swoim kolegą ciągle żartują, że wyjechaliby do Holandii. Fakt - gadają sobie o filozofii, ja z nim o tym nie pogadam:P, czy o komiksach, ale w sumie ile można pić razem wódkę i gadać o pierdołach:)? Nie przejmuj się - pasuje im męska psychika, bo ją rozumieją, jesy mniej skomplikowana;)

11

Nie przejmuj się, może ma Cię chwilowo dość lub drażni się z Tobą. Głowa do góry. Jeśli Cię kocha to nie musisz się przejmować. Powodzenia. Pozdrawiam.

12

A ja jeszcze nie słyszałam żeby jakiś facet tak spokojnie mówił o byciu z drugim facetem, oni się raczej oburzają na samą myśl związku z facetem nie mówiąc już o seksie z facetem.

Nie wiem nie będę się wypowiadać co o rym myślę bo jeszcze z czymś takim się nie spotkałam.

13

ja mam wrażenie , że im faceci głośniej się oburzają tym bardziej w głębi duszy mogą się obawiać że  skłonności.. No może nie dotyczy to większości ale muszę przyznać że są mocno tą kwestią przestraszeni.

14

he, wiedziałam że moja dziewicza wypowiedz na tym forum  będzie pokiereszowana gramatycznie, ale sens chyba pozostał;)

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mój facet chce być gejem ?!?!?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024