Poznajcie Ekspertów naszego forum... - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2008-04-26 20:30:06

Vausti
Administrator

Poznajcie Ekspertów naszego forum...

Zapraszam do napisania kilka słów o sobie...

To co, inni robią, myślą, czują, jest bezcennym przewodnikiem w zrozumieniu tego kim jesteśmy i dokąd zmierzamy...

#2 2008-05-04 21:37:55

Miriam46
Net - EKSPERT

Re: Poznajcie Ekspertów naszego forum...

Witam serdecznie,

ukończyłam studia pedagogiczne : specjalizacja wychowanie przedszkolne. Praca z dziećmi jest moją pasją i przynosi mi wiele zawodowej satysfakcji od ponad 20 lat. Niektórzy twierdzą, że mam ogromną charyzmę w komunikowaniu się z dziećmi - coś w tym musi być, ponieważ wielokrotnie udało mi się "poskromić" najbardziej trudne dzieci, nawet z problemami ADHD. Moja metoda ? Przede wszystkim konsekwencja, duże poczucie humoru i fantazja w działaniu. Moja życiowa dewiza: "dzień bez uśmiechu to dzień stracony". Ulubione lektury "Oskar i Pani Róża" oraz "Emil z Lönnebergii". Pochodzę z krainy 1000 jezior ( Mazury:) , a od 20 lat pracuję i mieszkam wraz z rodziną na Śląsku. Zapraszam serdecznie do działu Edukacja i Wychowanie Dziecka.

Pedagog z wykształcenia.
Ponad 20-letni staż pracy zawodowej z dziećmi.

#3 2009-02-12 10:50:09

Marta_Zurowska
Net - EKSPERT

witam wszystkich bardzo serdecznie smile

jestem psychologiem, psychoterapeutą. Ukończyłam Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Należę do Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Poznawczo - Behawioralnej. Posiadam doświadczenie w pracy z dziećmi i dorosłymi.
Psychologia to moja pasja. Praca sprawia mi wielką radość. Na pytanie czym się interesuję - odpowiem - ludźmi. Uwielbiam rozmawiać, przebywać, słuchać, zastanawiać się.
Mieszkam i pracuję w Warszawie.
Czas wolny spędzam najchętniej z moim jeszcze Narzeczonym. Lubię kino, dobrą książkę, słońce, góry, zwiedzać i odkrywać nowe miejsca, zdjęcia, muzykę.
Najbardziej cenię sobie ciepło rodzinne i czas spędzony z najbliższymi.

"Odkryj kim jesteś i pozostań sobą"

Gabinet psychologiczny

#4 2010-01-14 19:00:33

dianawiech
Net - EKSPERT

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Nazywam się Diana Więch-Jurowiec. Jestem absolwentką Wydziału Ekonomii UMCS w Lublinie i Wydziału Psychologii SWPS w Warszawie. Przez wiele lat pracowałam w działach finansowych międzynarodowych firm i banków. W tym czasie na własne potrzeby zgłębiałam wiedzę z dziedziny finansów osobistych i pomagałam rozwiązywać problemy finansowe przyjaciół i znajomych. To właśnie podsunęło mi pomysł na warsztaty finansowe, które z wielką przyjemnością prowadzę od roku.
Wierzę, że w zarządzaniu pieniędzmi nie chodzi o ich jak największe pomnożenie, ale o wyższą jakość życia.
Jestem mężatką i mamą Oli. W czasie wolnym ćwiczę jogę.

"Największym wynalazkiem ludzkości jest procent składany." A. Einstein

Finanse osobiste - warsztaty

#5 2010-01-21 22:22:55

Anka_psycholog
Net - EKSPERT

Witam ciepło społeczność NetKobiet.
Dołączyłam właśnie do Waszego grona i tytułem wstępu, kilka słów o mnie. Zawodowo pracuję jako psycholożka i psychoterapeutka. Mój obecny czas absorbuje również mój mały synek Adaś - ma niespełna rok.  Za mną wiele lat nauki, min. studia psychologii na SWPS-sie a przede mną, mam nadzieję, kolejne wyzwania nie tylko rozwojowe, ale i te dające frajdę ze spełniania marzeń. Specjalizuję się w terapii pracy z procesem. Interesuje mnie rozwój człowieka w sensie wielopłaszczyznowym czyli sny, symptomy cielesne, relacje, uzależnienia.
Bardzo lubię pisać i słuchać. Prywatnie spełniam się jako mama. Mieszkam obecnie na wsi pod Warszawą z mężem i czarnym kocurem.

Pozdrawiam i mówię "do miłego" na forum w dziale psychologii.

więcej na www.popmania.pl

Ostatnio edytowany przez Anka_psycholog (2010-01-22 13:32:16)

"Nasze życie polepsza się tylko gdy ryzykujemy - a pierwszym i największym ryzykiem, które możemy podjąć jest szczerość z samym sobą."
- Walter Anderson

www.popmania.pl

#6 2010-02-25 11:57:11

gabriela.abratowicz
Net - EKSPERT

Witam wszystkich serdecznie

Imię moje i nazwisko w okienku obok;)

Misja--->przekazywanie wiedzy na temat pracy i kariery...bo zadowolenie z pracy, to nie luksus zarezerwowany wyłącznie dla nielicznych.

W życiu możesz robić to co lubisz.
Nie żyjesz po to, żeby się umartwiać.
Nie musisz znosić krytyki, negatywnych ludzi, złego szefa.

Zasługujesz na to żeby mieć dobrą pracę, osiągać sukcesy i żyć pełnią życia.
Żadna praca nie jest warta tego, żebyś chodził zestresowany i sfrustrowany.

Moja pasja--->praca
Moja druga pasja---->przyjaźń z czworonożnymi szczekającymi przyjaciółmi
ulubiony satyryk --->Maria Czubaszek

więcej na 8hours.pl

pozdrawiam
Gabriela Abratowicz
www.8hours.pl

Ostatnie tematy :

Stopka forum