Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-04-26 20:30:06

admin
Administrator

Poznajcie Ekspertów naszego forum...

Zapraszam do napisania kilka słów o sobie...

#2 2008-04-30 16:23:44

Carol
Net - EKSPERT

Re: Poznajcie Ekspertów naszego forum...

Witam serdecznie,
myślę, iż z wieloma z Was już się "poznałam", przy okazji udzielania porad w dziale Psychologii czy Relacji Interpersonalnych, które to działy są moimi faworytmi wink

Ukonczyłam Wydział Psychologii na Uniwersytecie AM w Poznaniu, gdzie starałam sie wyspecjalizować w szeroko pojętej psychologii pracy. W czasie studiów interesował mnie obszar stresu wpisanego w życie zawodowe oraz HR. Z biegiem czasu i zmian w moim otoczeniu wyłoniło sie zamiłowanie do psychologii związków interpersonalnych oraz róznic między kobietami a mężczyznami.

Mieszkam od 2 lat w pieknym miasteczku Vaasa, na fińskim wybrzerzu Bałtyku. Dzisiaj szumnie obchodzimy nadejście wiosny, także i Wam kochane życzę: Hauskaa Vappua! (fiński)! Rolig Valborgsmässoafton! (szwedzki)

Psycholog z wyksztalcenia.
Obszar zainteresowan: piękno człowieka.

#3 2008-05-04 21:37:55

Miriam46
Net - EKSPERT

Witam serdecznie,

ukończyłam studia pedagogiczne : specjalizacja wychowanie przedszkolne. Praca z dziećmi jest moją pasją i przynosi mi wiele zawodowej satysfakcji od ponad 20 lat. Niektórzy twierdzą, że mam ogromną charyzmę w komunikowaniu się z dziećmi - coś w tym musi być, ponieważ wielokrotnie udało mi się "poskromić" najbardziej trudne dzieci, nawet z problemami ADHD. Moja metoda ? Przede wszystkim konsekwencja, duże poczucie humoru i fantazja w działaniu. Moja życiowa dewiza: "dzień bez uśmiechu to dzień stracony". Ulubione lektury "Oskar i Pani Róża" oraz "Emil z Lönnebergii". Pochodzę z krainy 1000 jezior ( Mazury:) , a od 20 lat pracuję i mieszkam wraz z rodziną na Śląsku. Zapraszam serdecznie do działu Edukacja i Wychowanie Dziecka.

Pedagog z wykształcenia.
Ponad 20-letni staż pracy zawodowej z dziećmi.

#4 2008-05-08 22:53:26

Aleksandra W.
Net - EKSPERT

Witam

Hmmm .... coś o sobie... cóż specyfika forum, niestety, nie pozwala na spotkanie twarzą w twarz, więc to co napiszę - niezmiennie będzie mnie określać.
Owa "ja" to kobieta niezwykle zmienna - na szczęście - jedynie zewnętrznie. Uwielbiam metamorfozy - stąd mój zawód. Pracuję główne przy sesjach zdjęciowych wykonując makijaże i stylizacje. Posiadam również tytuł charakteryzatorki teatralnej, co pozwala mi efektywniej pracować. Prowadzę zajęcia z makijażu oraz charakteryzacji na kursach fotograficznych jak również kursach dla modelek. Współpracuję z poznańskimi agencjami modelek i studiami fotograficznymi. Doświadczenie zdobywałam w teatrze, a przede wszystkim, w kontaktach z klientkami. To podstawa w tym zawodzie - ciągłe wyzwania - w końcu każda z nas jest zupełnie inna.
Moja dewiza- "piękno można uwydatnić na 10000 sposobów" (zaczynamy od uśmiechu) smile
Żeby nie było nudno, moją drugą pasją jest muzyka, a dokładnie śpiew (uwaga! nie tylko pod prysznicem)  smile

Tak więc moje drogie Panie!
Szeroko sie do Was uśmiecham big_smile
Postaram się śpiewająco odpowiadać na Wasze pytania. Zapraszam również do mailowania.

Pozdrawiam
Aleksandra W.

#5 2008-05-14 09:23:25

kknd
Net - EKSPERT

Witam
również mam podobne zdanie co poprzedniczka, ciężko jakąkolwiek porade napisać nie widząc osoby "twarzą w twarz" dla mnie to nowe wyzwanie, również uwielbiam metamorfozy tylko troche inne - pracuje przy włosach jestem fryzjerem stylistą w zawodzie od ok 10 lat od roku na własnej działalności, stąd moje zainteresowanie forum - różnymi formami promowania, poglębiania wiedzy a w szczególności jestem ciekawa nowych problemów z którymi borykają się nasi forumowiczanie smile

Fryzjerstwo to nasza pasja
Pracownia Fryzur Olsztyn, Wilczyńskiego 6 osiedle Jaroty Tel. 511 272 191
Moje porady na "Forum dla kobiet"
Fryzjer Stylistka Aneta

Dodaj odpowiedź

Stopka forum