Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Zapraszam do napisania kilka słów o sobie...
Witam serdecznie,
myślę, iż z wieloma z Was już się "poznałam", przy okazji udzielania porad w dziale Psychologii czy Relacji Interpersonalnych, które to działy są moimi faworytmi
Ukonczyłam Wydział Psychologii na Uniwersytecie AM w Poznaniu, gdzie starałam sie wyspecjalizować w szeroko pojętej psychologii pracy. W czasie studiów interesował mnie obszar stresu wpisanego w życie zawodowe oraz HR. Z biegiem czasu i zmian w moim otoczeniu wyłoniło sie zamiłowanie do psychologii związków interpersonalnych oraz róznic między kobietami a mężczyznami.
Mieszkam od 2 lat w pieknym miasteczku Vaasa, na fińskim wybrzerzu Bałtyku. Dzisiaj szumnie obchodzimy nadejście wiosny, także i Wam kochane życzę: Hauskaa Vappua! (fiński)! Rolig Valborgsmässoafton! (szwedzki)
Witam serdecznie,
ukończyłam studia pedagogiczne : specjalizacja wychowanie przedszkolne. Praca z dziećmi jest moją pasją i przynosi mi wiele zawodowej satysfakcji od ponad 20 lat. Niektórzy twierdzą, że mam ogromną charyzmę w komunikowaniu się z dziećmi - coś w tym musi być, ponieważ wielokrotnie udało mi się "poskromić" najbardziej trudne dzieci, nawet z problemami ADHD. Moja metoda ? Przede wszystkim konsekwencja, duże poczucie humoru i fantazja w działaniu. Moja życiowa dewiza: "dzień bez uśmiechu to dzień stracony". Ulubione lektury "Oskar i Pani Róża" oraz "Emil z Lönnebergii". Pochodzę z krainy 1000 jezior ( Mazury:) , a od 20 lat pracuję i mieszkam wraz z rodziną na Śląsku. Zapraszam serdecznie do działu Edukacja i Wychowanie Dziecka.
witam wszystkich bardzo serdecznie
jestem psychologiem, psychoterapeutą. Ukończyłam Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Należę do Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Poznawczo - Behawioralnej. Posiadam doświadczenie w pracy z dziećmi i dorosłymi.
Psychologia to moja pasja. Praca sprawia mi wielką radość. Na pytanie czym się interesuję - odpowiem - ludźmi. Uwielbiam rozmawiać, przebywać, słuchać, zastanawiać się.
Mieszkam i pracuję w Warszawie.
Czas wolny spędzam najchętniej z moim jeszcze Narzeczonym. Lubię kino, dobrą książkę, słońce, góry, zwiedzać i odkrywać nowe miejsca, zdjęcia, muzykę.
Najbardziej cenię sobie ciepło rodzinne i czas spędzony z najbliższymi.
Witam serdecznie !!
Jestem aplikantem radcowskim III roku (końcówka). Ukończyłem Uniwersytet Wrocławski na Wydziale Prawa, Administracji i Ekonomii, na kierunku prawo. W trakcie aplikacji uczestniczyłem jako substytut radcy prawnego w wielu dziesiątkach (a może setkach:), nie liczyłem) spraw sądowych z zakresu prawa pracy, prawa rodzinnego, prawa cywilnego (szeroko pojętego), prawa ubezpieczeń społecznych. Na codzień pracuje w Kancelarii Radcy Prawnego Małgorzata Hasiewicz.
Zgodnie z porozumieniem między właścicielem forum i r.pr. Małgorzatą Hasiewicz będę służył radą w zakresie pomocy prawnej dla użytkowników portalu. Zaznaczam jednak z góry, iż rzeczywista i profesjonalna porada prawna winna odbywać się w drodze kontaktu osobistego prawnika z klientem, stąd też moje porady należy traktować jedynie jako wskazówkę dla rozwiązania problemu. W sprawach skomplikowanych o złożonym stanie faktycznym udzielenie porady prawnej może okazać się po prostu niemożliwe bez osobistej wizyty w kancelarii adwokackiej, radcowskiej etc. Stąd też porady prawne udzielane na niniejszym forum proszę traktować jako mój prywatny pogląd co do zaprezentowanego przez użytkownika zagadnienia, a nie profesjonalną usługę z zakresu świadczenia pomocy prawnej.
Mieszkam i pracuję we Wrocławiu, udzielam się na różnych polach aktywności, niekoniecznie związanych z prawem. Lubię kino, dobrą książkę, pasjonuje się historią, polityką i stosunkami międzynarodowymi.