Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Witam serdecznie,
myślę, iż z wieloma z Was już się "poznałam", przy okazji udzielania porad w dziale Psychologii czy Relacji Interpersonalnych, które to działy są moimi faworytmi
Ukonczyłam Wydział Psychologii na Uniwersytecie AM w Poznaniu, gdzie starałam sie wyspecjalizować w szeroko pojętej psychologii pracy. W czasie studiów interesował mnie obszar stresu wpisanego w życie zawodowe oraz HR. Z biegiem czasu i zmian w moim otoczeniu wyłoniło sie zamiłowanie do psychologii związków interpersonalnych oraz róznic między kobietami a mężczyznami.
Mieszkam od 2 lat w pieknym miasteczku Vaasa, na fińskim wybrzerzu Bałtyku. Dzisiaj szumnie obchodzimy nadejście wiosny, także i Wam kochane życzę: Hauskaa Vappua! (fiński)! Rolig Valborgsmässoafton! (szwedzki)
Witam serdecznie,
ukończyłam studia pedagogiczne : specjalizacja wychowanie przedszkolne. Praca z dziećmi jest moją pasją i przynosi mi wiele zawodowej satysfakcji od ponad 20 lat. Niektórzy twierdzą, że mam ogromną charyzmę w komunikowaniu się z dziećmi - coś w tym musi być, ponieważ wielokrotnie udało mi się "poskromić" najbardziej trudne dzieci, nawet z problemami ADHD. Moja metoda ? Przede wszystkim konsekwencja, duże poczucie humoru i fantazja w działaniu. Moja życiowa dewiza: "dzień bez uśmiechu to dzień stracony". Ulubione lektury "Oskar i Pani Róża" oraz "Emil z Lönnebergii". Pochodzę z krainy 1000 jezior ( Mazury:) , a od 20 lat pracuję i mieszkam wraz z rodziną na Śląsku. Zapraszam serdecznie do działu Edukacja i Wychowanie Dziecka.
Witam
Hmmm .... coś o sobie... cóż specyfika forum, niestety, nie pozwala na spotkanie twarzą w twarz, więc to co napiszę - niezmiennie będzie mnie określać.
Owa "ja" to kobieta niezwykle zmienna - na szczęście - jedynie zewnętrznie. Uwielbiam metamorfozy - stąd mój zawód. Pracuję główne przy sesjach zdjęciowych wykonując makijaże i stylizacje. Posiadam również tytuł charakteryzatorki teatralnej, co pozwala mi efektywniej pracować. Prowadzę zajęcia z makijażu oraz charakteryzacji na kursach fotograficznych jak również kursach dla modelek. Współpracuję z poznańskimi agencjami modelek i studiami fotograficznymi. Doświadczenie zdobywałam w teatrze, a przede wszystkim, w kontaktach z klientkami. To podstawa w tym zawodzie - ciągłe wyzwania - w końcu każda z nas jest zupełnie inna.
Moja dewiza- "piękno można uwydatnić na 10000 sposobów" (zaczynamy od uśmiechu)
Żeby nie było nudno, moją drugą pasją jest muzyka, a dokładnie śpiew (uwaga! nie tylko pod prysznicem) ![]()
Tak więc moje drogie Panie!
Szeroko sie do Was uśmiecham ![]()
Postaram się śpiewająco odpowiadać na Wasze pytania. Zapraszam również do mailowania.
Pozdrawiam
Aleksandra W.
Witam
również mam podobne zdanie co poprzedniczka, ciężko jakąkolwiek porade napisać nie widząc osoby "twarzą w twarz" dla mnie to nowe wyzwanie, również uwielbiam metamorfozy tylko troche inne - pracuje przy włosach jestem fryzjerem stylistą w zawodzie od ok 10 lat od roku na własnej działalności, stąd moje zainteresowanie forum - różnymi formami promowania, poglębiania wiedzy a w szczególności jestem ciekawa nowych problemów z którymi borykają się nasi forumowiczanie ![]()