Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Nie wiem dlaczego, ale mam słabość no facetów w sandałach w ogóle, a w szczególności w japonkach
A co Wy o tym myślicie? Czy facet w japonkach nie jest dla Was mniej męski (bo z takimi opiniami też już się spotkałam)? I jakie męskie sandały Wam się podobają? ![]()
Ja też lubię, ale pod warunkiem, że facet ma zadbane stopy, nie ma skarpetek i ma zgrabne sandały
Jakie? No nie wiem... mają być fajne i tyle ![]()
Mnie sie nie podobaja, wydaja sie wtedy tacy...zniewiesciali???
A mnie to wszystko jedno, o ile facet jest zadbany no i nie nosi skarpet do sandałów
Jeśli mam wybrać takie, które mi się podobają, to stawiam na te: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/mesk … /detail.do
do tego jeszcze jeansy i polo - mmmm... bajka ![]()
meskie stopy sa z reguly niezaciekawe , wg mnie mezczyzni nawet latem powinni zakrywac stópki
A ja uwielbiam odsłaniać stopy w sandałach/japonkach i uwielbiam, jak kobiety na nie patrzą:)
W sandałach czuję sie trochę, jakbym był...nagi...
Ciekawa forma ekshibicjonizmu:)
Jeżeli któraś z Pań chce o tym porozmawiać -proszę śmiało pisać:)
Facet w sandałach , japonkach ? hmmmm Do tego białe skarpetki zwinięte w obwarzanki albo podciągnięte pod same kolana , aż puszczają oczka
Albo widok wystających z sandałów lub japonek okłaczonych paluchów
Nie no , dla mnie rewelacja ![]()
Jeanne napisał:
Facet w sandałach , japonkach ? hmmmm Do tego białe skarpetki zwinięte w obwarzanki albo podciągnięte pod same kolana , aż puszczają oczka
Albo widok wystających z sandałów lub japonek okłaczonych paluchów
Nie no , dla mnie rewelacja
Jest to równie aseksualny widok, jak kobieta w sandałach i skarpetkach/pończochach, z zaniedbanymi, okaleczonymi i brzydkimi stopami. Nie widzę różnicy pomiędzy zaniedbanymi stopami damskimi i męskimi.
Dużo częściej spotykam kobiety z zaniedbanymi stopami, niż facetów. Poza tym stopy kobiet są dużo częściej zniekształcone od butów.
Co do włosów na palcach -rzecz gustu, to tak, jak z włosami na klatce piersiowej - jedni mają, inni nie, jedni golą, inni nie:)
Nie no , facet w sandałach czy japonkach dla mnie wyglada komicznie.Ale wiadomo , to kwestia gustu .
Zgadzam sie , jest mnostwo kobiet pozbawionych samokrytycyzmu
Ale to , ze facet ma zapuszczone stopy rzeczywiscie rzadziej widac , bo z reguly chodza w pelnych butach , a niektorzy to nawet spia w skarpetkach ![]()
Ps.A Ty paluchy golisz , czy nie musisz ? Jezeli mozna zapytac , bo z tego co wywnioskowalam po Twoich postach to raczej jestes facetem:P
Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-08-08 15:52:11)
Ubaw po pachy z tymi japonkami ...
... ja osobiscie nie przepadam za japonkami u mezczyzn. Jakos tak kojarza mi sie metroseksualnie... Choc ostatnio tak myslalam, ze co Ci biedni panowie maja nosic w takie upaly.... Kobitka ma olbrzymi wybor klapki, sandalki, japonki..jest tego multum, a taki facecik? Wiec moze jednk warto sie przekonac do tych japonek, bo chyba jednak to lepsze niz kiszenie stop w adidasach przy upale 30 st.C.
Tak sobie to tlumacze, choc szczerze przyznam , ze wciaz mam mieszane uczucia ;/
Podobaja mi sie fajnie wygladaja, a poza tym są wygodne wiec dlaczego i faceci maja je nie nosic
nie robi mi to różnicy co ma muj ukochany na nogach wazne co ma w głowie ![]()
ja nie lubie facetow w sandalach, a tym bardziej w japonkach
jak ma zadbane stopy to czemu nie? i kto powiedział, że japonki są tylko dla kobiet. mnie śmieszy widok faceta w drewniakach ![]()
mój brat nosi japonki, gdy jest u mnie i nie wygląda to komicznie, wręcz bardzo mu pasują - no i ma zadbane stopy
no a mój nosi sandały w upały, bo to ma być dla niego wygoda, a nie pokazówka - no i mu oczywiście też pasują, bo inaczej byśmy nie kupili.
Zależy jaki facet i w jakich japonkach
Jak mój założy TYLKO japonki - wygląda rozkosznie..... i słodko ![]()
Japonki to może nie,ale porządne sandały ze skóry jak najbardziej, oczywiście bez skarpetek.![]()
No bo cóż maja nosić nasi panowie w upalne dni do szortów,pantofle i skarpetki-to chyba komiczny widok ![]()
Stopy obowiązkowo zadbane!
Hm, własciwie to nie mam nic przeciwko panom ubranym w japonki, pod warunkiem, że maja zadbane stopy prosto od pedicurzystki:)
Strony: 1