Hejka!
Czy macie jakiś pomysł w jakich miejscach mogę reklamować torby ekologiczne z ciekawymi nadrukami?
Mam katalog, ulotki i wizytówki oraz gotowe torby przy sobie.
Oprócz sklepów z pamiątkami nic nie przychodzi mi do głowy.
Jakieś pomysły? ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Reklamowanie produktu - I need help! :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka!
Czy macie jakiś pomysł w jakich miejscach mogę reklamować torby ekologiczne z ciekawymi nadrukami?
Mam katalog, ulotki i wizytówki oraz gotowe torby przy sobie.
Oprócz sklepów z pamiątkami nic nie przychodzi mi do głowy.
Jakieś pomysły? ![]()
Gabi, absolutnie nie przyszłoby mi do głowy, żeby szukać ekologicznych toreb w sklepach z pamiątkami ...
A Tobie ? Czy Ty byś właśnie tam szukała ?
Ale myślę sobie, że odwiedzając wszelkiego rodzaju targi żywności ekologicznej, stragany z rękodziełem, kupując ekologiczne miody, napitki czy inne cydry - bardzo chętnie zaopatrzyłabym się w taką torbę.
Możesz pokusić się o spersonalizowanie poszczególnych partii i o dedykowanie ich pod konkretne grupy odbiorców. Może coś śmiesznego dla sklepów z akcesoriami dla zwierząt ?
Może kilka modeli dla pasmanterii, drogerii czy dla sklepów z artykułami dziecięcymi ?
Ekologiczna torba nie jest pamiątkowym gadżetem, a raczej funkcjonalnym narzędziem przy robieniu jakichkolwiek zakupów i to właśnie w tej strefie powinnaś ją reklamować i umieszczać
a zatem możliwości masz prawie nieograniczone !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Reklamowanie produktu - I need help! :D
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024