Facet w plaszczu a opinie innych kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Facet w plaszczu a opinie innych kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Facet w plaszczu a opinie innych kobiet

Co sądzicie o facetach w plaszczach, bardziej eleganckich, wiadomo szalik rekawiczki, sztruksy, pólbuty itd Spotykam się z różną opinią na ten temat, mój chłopak się tak nosi, mi się to podoba, jak wygląda sprawa z waszej strony, mogłabym dać fotkę aczkolwiek nie mogę jestem tu nowa, pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet w plaszczu a opinie innych kobiet

Ja uwielbiam smile Bardzo mi się podoba taki styl. Jedynie sztruksy mnie tu zdziwiły, bo nie wydają mi się one eleganckimi spodniami... wink

3

Mi osobiście bardziej, się podoba luźniejszy ubiór smile
Oczywiście zależy to równiez od okoliczności smile
Ale kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje smile
Pozdrawiam Kobietki smile

4

Owszem mi się bardzo podoba facet w płaszczu,jest elegancki i przyciąga moją uwagę big_smile

5

Pristine - mozesz dodac foty bez pb staz tu nie ma nic do rzeczy smile
elegancki meżczyzna- na to okr. zbiera sie wiecej szczegółów niż ubiór, prawda ?
podoba mi sie jak mezczyzna potrafi sie ubrac stosownie do okolicznosci. na takiego mezczyzne przyjemnie spojrzec smile

Faceci w płaszczach od razu kojarzą mi się z bogatymi mężczyznami, od których cudownie pachnie smile Z gustownym szalikiem to już w ogóle wyglądają elegancko.

Osobiście jednak wolę coś luźniejszego, podobnie jak aalleexxiiss.

7

Hmm długi czarny płaszcz... mmm to zdecydowanie to co tygrysy lubią najbardziej big_smile

8

Elegancki pan,elegancki plaszcz to pasuje ,ale mi sie bardziej podobaja  ,jeansy fajna koszula,raczej na luzie,zreszta zalezy od okolicznosci.....

9

Koszula rozumiem, ale chodzi mi o pore zimowa, jesienna czy wiosenna gdzie raczej chodzi się z okryciem wierzchnim, Co do fotki to pisze mi że "Nowy użytkownik nie ma uprawnień do umieszczania linków , obrazków , adresów e-mail ten przywilej pojawi się wraz ze wzrostem Twojej aktywności na forum netkobiety.pl."

10

facet w płaszczu mmmm sexy:)

11

No nawet mi się tacy podobają oczywiście nie każdemu pasuje taki ubiór.

12

Jeżeli płaszcz jest dopasowany do reszty ubioru... i do faceta, to wygląda to super smile

13

Płaszcz nie leży w moim goście.. tongue

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Facet w plaszczu a opinie innych kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024