Co sądzicie o facetach w plaszczach, bardziej eleganckich, wiadomo szalik rekawiczki, sztruksy, pólbuty itd Spotykam się z różną opinią na ten temat, mój chłopak się tak nosi, mi się to podoba, jak wygląda sprawa z waszej strony, mogłabym dać fotkę aczkolwiek nie mogę jestem tu nowa, pozdrawiam.
Ja uwielbiam
Bardzo mi się podoba taki styl. Jedynie sztruksy mnie tu zdziwiły, bo nie wydają mi się one eleganckimi spodniami... ![]()
Mi osobiście bardziej, się podoba luźniejszy ubiór ![]()
Oczywiście zależy to równiez od okoliczności ![]()
Ale kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje ![]()
Pozdrawiam Kobietki ![]()
Owszem mi się bardzo podoba facet w płaszczu,jest elegancki i przyciąga moją uwagę ![]()
Pristine - mozesz dodac foty bez pb staz tu nie ma nic do rzeczy ![]()
elegancki meżczyzna- na to okr. zbiera sie wiecej szczegółów niż ubiór, prawda ?
podoba mi sie jak mezczyzna potrafi sie ubrac stosownie do okolicznosci. na takiego mezczyzne przyjemnie spojrzec ![]()
Faceci w płaszczach od razu kojarzą mi się z bogatymi mężczyznami, od których cudownie pachnie
Z gustownym szalikiem to już w ogóle wyglądają elegancko.
Osobiście jednak wolę coś luźniejszego, podobnie jak aalleexxiiss.
Hmm długi czarny płaszcz... mmm to zdecydowanie to co tygrysy lubią najbardziej ![]()
Elegancki pan,elegancki plaszcz to pasuje ,ale mi sie bardziej podobaja ,jeansy fajna koszula,raczej na luzie,zreszta zalezy od okolicznosci.....
Koszula rozumiem, ale chodzi mi o pore zimowa, jesienna czy wiosenna gdzie raczej chodzi się z okryciem wierzchnim, Co do fotki to pisze mi że "Nowy użytkownik nie ma uprawnień do umieszczania linków , obrazków , adresów e-mail ten przywilej pojawi się wraz ze wzrostem Twojej aktywności na forum netkobiety.pl."
facet w płaszczu mmmm sexy:)
No nawet mi się tacy podobają oczywiście nie każdemu pasuje taki ubiór.
Jeżeli płaszcz jest dopasowany do reszty ubioru... i do faceta, to wygląda to super ![]()
Płaszcz nie leży w moim goście.. ![]()