Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-04-22 19:17:58

Skrzatka:)
Niewinne początki

Słabość i bladość po zimie :)

Dziewczyny też tak macie???? Dobrze, że się maluję to nie jestem taka blada jak mój mąż...no ale to samopoczucie! Macie jakieś sposoby oprócz łykania witaminek i warstwy podkładu?? smile Na razie spacery w taką pogodę to średnia przyjemność...Chyba potrzebuję troszkę letniego optymizmu! Pomocy smile

Czasem mruczę, czasem nie wink

#2 2008-04-22 19:31:41

zello
Gość

Re: Słabość i bladość po zimie :)

Na słabość - żen szeń, na bladość marchewka smile A generalnie to Ci powiem, że oprócz herbatki z żen szenia i  marchewki chodzą sobie na lampę Bioptron smile

#3 2008-04-23 21:51:51

Skrzatka:)
Niewinne początki

Oo...a żen szeń ma jakie właściwości? rozumiem, że mogę kupić go w aptece... ciekawa jestem nowego smaku. Lampa też mnie zaciekawiła. Ona działa na wygląd skóry czy głównie na samopoczucie? smile

Czasem mruczę, czasem nie wink

#4 2008-06-02 14:53:33

berry
Na razie czysta sympatia

ja ze swojej strony mogę polecić długie spacery. obecnie pogoda jest cudna, słoneczko świeci ostro więc witaminy d3 mamy pod dostatkiem. a jesli chodzi o działanie na skóre to ja zawsze wiosenna porą roku zmieniam swoje balsamy czy żele, czy kremu na bardziej kwiatowe, owocowe. obecnie smaruję sie balsamem o zapachu grejfrutowym z trawką cytrynową, zapach bardzo przyjemny a balsam ma drobinki pillingujące przy okazji.
a od wewnątrz ja zawsze uwielbiam napić sie czerwonej herbaty, orzeźwia mnie a przy okazji pomaga pozbyć się tłuszczyku smile

Czasem jasna myśl podsuwa ciemne pomysły.
...jestem gotowa >> gotowa na lato...

Stopka forum