Chce William Levy'ego, chce Davida Gandy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chce William Levy'ego, chce Davida Gandy!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 111 ]

Temat: Chce William Levy'ego, chce Davida Gandy!

To jest to!
Zobaczcie ich na youtube. Zobaczcie, bo warto!
Fascynujaca meskosc, fascynujaca twarz i boskie cialo!
Moi krolewicze!

I taki facet musi byc normalny! Musi potrafic sie komunikowac! Musi byc inteligentny i meski prawdziwie!
I powinien byc przedsbiebiorczy i wyszczekany!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chce William Levy'ego, chce Davida Gandy!

"Musi" bo?...

3

A Iceni woli Pana Pączusia... tongue tongue tongue

4

Krejzolka82 napisał/a:

A Iceni woli Pana Pączusia... tongue tongue tongue

Ba... wciąż i niezmiennie big_smile
Już nawet czasem potrafię zrozumieć co on gada lol

5 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2017-03-02 13:50:22)

Fuj, paskudni są. I w mojej opinii nie są męscy.

6

Wygoglowałam sobie Panów i muszę przyznać, że są zarąbiści! smile smile smile

Oczy David'a Gandy boskie!!! smile smile smile

dAVID Gandy ma boskie nie tylko oczy, ale cale cialo i twarz!
Levy tak samo!

Gdzie ci mezczyzni? Chcialoby sie zaspiewac!

8

Chyba jestem nienormalna...

9

femme.fataleNEW napisał/a:

dAVID Gandy ma boskie nie tylko oczy, ale cale cialo i twarz!
Levy tak samo!

Gdzie ci mezczyzni? Chcialoby sie zaspiewac!

Ja się skupiłam na twarzach.

10

Małpa69 napisał/a:

Chyba jestem nienormalna...

Ale czemu tak piszesz?
Niech każdemu podoba się ta osoba, która się podoba i tyle.

Tobie Oni się nie podobają.
Mi się cholernie podobają.

11

Wolę

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e4/c0/b1/e4c0b1c1d348956e5cf04e32a6b57a85.jpg

12 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-02 14:27:03)

Małpa69 napisał/a:

Wolę

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e4/c0/b1/e4c0b1c1d348956e5cf04e32a6b57a85.jpg

Dzięki, czytasz w moich myślach. smile

Nie zwróciłabym uwagi na Niego.

13

zOBACZCIE JESZCZE KONIECZNIE PAULA WALKERA!
JEST FANTASTYCZNY!

I ONI WYGLADAJA TAK INTELIGENTNIE! WIDAC INTELIGENCJE NAJWYZSZA W WYGLADZIE!

14

JEST FANTASTYCZNY!

Ok., ale nie musisz pisać Caps Lock'iem, jeszcze wzrok nam nie szwankuje, aż tak bardzo. big_smile

15

JEST FANTASTYCZNY!

Był.

16

santapietruszka napisał/a:

JEST FANTASTYCZNY!

Był.

lol nekrofilią zaleciało

17

Małpa69 napisał/a:

Zgadzam się. Ten cały David Gandy szczurowaty jakiś, a ten drugi jak pedzio...

18

CatLady napisał/a:
Małpa69 napisał/a:

Typowa kobieta, nie zna człowieka, ale obsmaruje, zjedzie za złe pierwsze wrażenie jakie wywarła na niej dana osoba.
W pracy, szkole, kawiarnii, pizzeri macie jedną gadkę big_smile

19 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-02 18:12:27)

RavenKnight napisał/a:
CatLady napisał/a:
Małpa69 napisał/a:

Typowa kobieta, nie zna człowieka, ale obsmaruje, zjedzie za złe pierwsze wrażenie jakie wywarła na niej dana osoba.

A od kiedy to trzeba kogos znać, żeby ocenić WYGLĄD?
roll

20

Czyli jak facet zobaczy kobietę i powie że wygląda jak gruba locha, albo jak dziwka, to ocenia tylko jej wygląd?
: O

21

A co? Intelekt?

22

W ten sposób ocenia się CAŁĄ osobę poprzez pryzmat w tym wypadku wyglądu zewnętrznego.

Takich rzeczy nie robią dorośli ludzie, o ile udało im się wyrwać z mentalności 10-latka.

23 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-02 18:25:02)

RavenKnight napisał/a:

W ten sposób ocenia się CAŁĄ osobę poprzez pryzmat w tym wypadku wyglądu zewnętrznego.

Takich rzeczy nie robią dorośli ludzie, o ile udało im się wyrwać z mentalności 10-latka.

Jeśli powiesz, że wygląda jak gruba locha, to oceniasz wygląd. Jeśli powiesz, że jest grubą lochą, to można by dyskutować, bo w tym wypadku moim zdaniem nadal oceniasz wygląd. Jeśli powiesz, że wygląda jak dziwka, oceniasz wygląd. Jeśli na podstawie wyglądu powiesz, że jest dziwką - to będzie to jedyna sytuacja, do której można by przypiąć Twoje zdanie...

24

Co nie zmienia faktu, że takie ocenianie jest krzywdzące, nieuczciwe i aroganckie.
Oceniając wygląd oceniasz osobę jako całokształt, ale widzę że usilnie staracie się przeciągnąć linę na swoją stronę.
Nie ma różnicy czy powiesz" że jest" czy"wygląda jak".
Ty po prostu w swojej główce tak sobie usprawiedliwiasz swoje postępowanie względem innych.

big_smile

25

RavenKnight tak z ciekawości, czemu masz baba tymczasowego a jesteś dostępny? big_smile

26

RavenKnight napisał/a:

Co nie zmienia faktu, że takie ocenianie jest krzywdzące, nieuczciwe i aroganckie.
Oceniając wygląd oceniasz osobę jako całokształt, ale widzę że usilnie staracie się przeciągnąć linę na swoją stronę.
Nie ma różnicy czy powiesz" że jest" czy"wygląda jak".
Ty po prostu w swojej główce tak sobie usprawiedliwiasz swoje postępowanie względem innych.

big_smile

A co tu usprawiedliwiać, bo nie bardzo rozumiem? To już nie wolno pomyśleć sobie, że jakiś tam facet jest brzydki? Mam obowiązek zachwycać się każdym?
Ogólnie wszyscy przywołani w tym wątku - oprócz Paula Walkera, aczkolwiek i tak Vin Diesel bije go na głowę big_smile -  nie są w moim typie i jakbym ich spotkała na jakiejś imprezie, to bym się nie zainteresowała więcej niż rozmowa o pogodzie i "ale fajnie grają". No i co w związku z tym? Należy spalić mnie na stosie czy co?

27 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2017-03-02 18:43:27)

Palić?
Nie big_smile
Nie rozumiemy się widzę, szkoda dyskusji pietruszko tongue

Krejzolka, bo jak ktoś pisał skrypt na stronę, to pewnie zapomnniał przewidzieć odbanowanie i powrót do stanu sprzed banu, czyli napisu net-facet big_smile

28 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-02 18:46:00)

RavenKnight napisał/a:

Palić?
Nie big_smile

Fakt, szkoda, bo dla Ciebie kobiety zawsze będą wredne, podłe, lecące na kasę i co tam jeszcze, w zależności od aktualnego topowego wątku big_smile
Jak obecnie - oceniające, obsmarowujące człowieka na podstawie wyglądu w pracy, szkole, kawiarni, pizzerii big_smile

29

RavenKnight napisał/a:

Palić?
Nie big_smile

A Ty co, nie oceniasz po wyglądzie?
Zachwycasz się każdą i to dosłownie każdą kobietą?

Jesteśmy tylko ludźmi i nie udawajmy, że każdy człowiek jest piękny i nam się podoba.

Masz przykład tutaj, większość ocenia negatywnie Panów o których jest wątek, a mi akurat się podobają i to bardzo. big_smile

30

Krejzolka82 napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Palić?
Nie big_smile

Jesteśmy tylko ludźmi i nie udawajmy, że każdy człowiek jest piękny i nam się podoba.

Masz przykład tutaj, większość ocenia negatywnie Panów o których jest wątek, a mi akurat się podobają i to bardzo. big_smile

To bardziej jest w stylu, "nie, nie podoba mi się", albo "ładna kobieta".
A nie, ale paszczur, grubaska, mnie to razi, przez to zareagowałem.

31

RavenKnight napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
RavenKnight napisał/a:

Palić?
Nie big_smile

To bardziej jest w stylu, "nie, nie podoba mi się", albo "ładna kobieta".

Ok. to się z Tobą zgadzam, ponieważ sama zwróciłam uwagę na to, jak Dziewczyny nieprzyjemnie, lekceważąco napisały o tych Facetach, a wystarczyło napisać "nie mój typ".

32

RavenKnight napisał/a:

Pamiętaj, że w internecie nic nie ginie...

RavenKnight napisał/a:

teraz nawet taka pasztetowa ma mniemanie o sobie wyższe od wieży eiffla

RavenKnight napisał/a:

Nie każdy chce się seksić ze szlaufami

RavenKnight napisał/a:

włażenie w tyłek każdej dziuni która pokaże kawałek cyca, czy wypnie tyłek do zdjęcia

Dalej nie chciało mi się szukać przykładów...

33 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2017-03-02 19:08:15)

Miło że szukasz, widzę że wjechano na ambicję.

Ale dalej nie dostrzegasz różnicy pomiędzy ocenianiem kogoś po samym wyglądzie, a po czyimś zachowaniu i niesłusznym mniemaniem o sobie w połączeniu z epitetem big_smile

No i nie było ciśnięcia po KONKRETNEJ osobie, także hmmm, kulą w płot big_smile

34

Ach... znaczy tobie wolno, bo sobie dopisałeś do tego osobistą ideologię

:]

35 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-03-02 19:18:59)

Jest na to takie świetne określenie, słowo-klucz, ostatnio bardzo modne - hipokryzja się nazywa wink.
RavenKnight teraz zapewne będzie nas przekonywał, że epitety "grubaska" czy "paszczur" odnoszą się do intelektu big_smile.

36

Dziękuję Wam, wygrałem zakład big_smile

37

RavenKnight napisał/a:

Taaa... A świstak siedzi i zawija je sobie w te sreberka big_smile. Jakoś trzeba próbować wyjść z twarzą, nie? wink

38

Z jaką twarzą?
Przecież jestem szowinistycznym mizoginem big_smile

I nie lubię grubasek : O

39

RavenKnight napisał/a:

A co jezt nagrodą?
Ban na miesiąc? lol

40

RavenKnight napisał/a:
CatLady napisał/a:
Małpa69 napisał/a:

Już ci tutaj odpowiedziano, ale ok, dorzucę coś od siebie.

Nie muszę kogoś znać, by zjechać go za wygląd. Kawiarnia i pizzeria to inne sytuacje niż ocenianie celebryty ze zdjęcia. W sytuacji twarzą w twarz dochodzą inne czynniki.

Pasztetowa? Czy to może nie tyczy się wyglądu? Szlauf? Jeszcze gorzej, bo to jest obraźliwe w stosunku do całej osoby, a nie tylko jej wyglądu i jak zgaduję, powiedziane o osobie, której osobiście nie znasz, albo znasz za słabo, by wydawać takie opinie.

Zareagowałeś tak emocjonalnie, że mam wrażenie iż jesteś podobny do któregoś z ww. panów smile założę się, że do Davida tongue biedaku!

41

Nie jestem do niego podobny.
Jest bardziej atrakcyjny ode mnie, inna czaszka, takie mocne zarysy, za którymi większość kobiet szaleje, ja mam zwyczajną okrągłą jak piłka.

Iceni, to to już ekstra by było big_smile
Widocznie w jakiś sposób się opłaca mnie nie banować na stałe.

42

Podejrzewam chociaż nie powinnam mówić Ci nic miłego, że wyglądasz lepiej od nich... Nie wiem czemu, ale mi się kompletnie tacy amanci nie podobają, odrzuca mnie od takich, wolę przeciętnego faceta z pyzatą gębą od takich kolesi... W ogóle ja nie lubię bardzo wygolonych klat i tych min takich dziwnych na fotkach, głupio to wygląda.

43

Obiektywnie są przystojni, subiektywnie nie mają w sobie nic ciekawego, co odróżniłoby ich od innych(modeli i im podobnych)

44

Dla mnie musi być to coś ciekawego

45

Gandy niezly - lubie takich intelektualistów. jeszcze jakby mial okularki... mmmm, rozmarzylam sie...
ale was zmartwie, dziewczyny, najbardziej nienormalna to jestem ja, bo lubie panow takich jak wczesny Brian Molko czy Ville Valo. ale ale... Vinem Dieslem tez bym nie pogardzila - ale jego uwielbiam za umysl akurat tongue

46 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-03 01:03:47)

_v_ napisał/a:

Gandy niezly - lubie takich intelektualistów. jeszcze jakby mial okularki... mmmm, rozmarzylam sie...
ale was zmartwie, dziewczyny, najbardziej nienormalna to jestem ja, bo lubie panow takich jak wczesny Brian Molko czy Ville Valo. ale ale... Vinem Dieslem tez bym nie pogardzila - ale jego uwielbiam za umysl akurat tongue

Ty mi weź się odczep od tego Vina. Ja byłam pierwsza.

A poważnie, to Vin jest ideał - uroda, umysł, wszystko w jednym big_smile Ma jedną wadę - zajęty big_smile Cholera big_smile

47

_v_ napisał/a:

A poważnie, to Vin jest ideał - uroda, umysł, wszystko w jednym big_smile Ma jedną wadę - zajęty big_smile Cholera big_smile

hihihii, to jeden z dosłownie kilku miesniakow, którzy mi sie podobaja wink widzialas juz ostatnia czesc XXX:reaktywacja? wink

48

_v_ napisał/a:
_v_ napisał/a:

hihihii, to jeden z dosłownie kilku miesniakow, którzy mi sie podobaja wink widzialas juz ostatnia czesc XXX:reaktywacja? wink

Nie widziałam, bo od jakichś dwóch lat nie mam na nic czasu i nawet nie wiem, jakie są najnowsze filmy i z kim, mam nadzieję, że jak zakończę przeprowadzkę, to nadrobię big_smile
Ale "Pitch Black" mi się śni po nocach big_smile big_smile big_smile Żyję przeszłością big_smile

49

_v_ napisał/a:

Vile mi się też kiedyś podobał tongue
Vin też wink

No i jeszcze Harrison, jak byłam dzieckiem kochałam Indianę, do dziś uważam że mimo upływających lat facet jest świetny.

50

_v_ napisał/a:

Nie widziałam, bo od jakichś dwóch lat nie mam na nic czasu i nawet nie wiem, jakie są najnowsze filmy i z kim, mam nadzieję, że jak zakończę przeprowadzkę, to nadrobię big_smile
Ale "Pitch Black" mi się śni po nocach big_smile big_smile big_smile Żyję przeszłością big_smile

hihihii, nadrabiaj, nadrabiaj wink

51

Vin Diesel.
Jeden z moich ulubionych aktorów.

Pozwolę sobie zacytować dwa krótkie fragmenty z artykułu na anglojęzycznym portalu, które czynią go szczególnie bliskim mojemu sercu big_smile :

"While he can snap a neck with a flex of his bicep, he’s more likely to use his hands to play video games. But it gets better. He’s also played Dungeons & Dragons for over 20 years, and not the least bit ashamed to flaunt love of fantasy.In fact, he even taught Dame Judi Dench to play on the set of Riddick, according to Wired."

"While he doesn’t often mention his love of the game, if there are any doubts of his dedication, “somewhere” on his body is a tattoo of his player name: Melkor."

big_smile

52

JEST FANTASTYCZNY!

Nie zobaczyłam na razie żadnej fotki ale ten tekst mnie roz wa lił smile big_smile

53 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-03-03 12:55:08)

Małpa69 napisał/a:

Wolę

Mam takie niejasne wrażenie,że te matowe włosy,nieuporządkowany zarost i nie wyglądające na czyste ciuchy w realu muszą wyglądać i pachnieć....nieciekawie smile
Tatuś w ciuchach syna smile

54

Małpa69 napisał/a:
_v_ napisał/a:

Vile mi się też kiedyś podobał tongue
Vin też wink

No i jeszcze Harrison, jak byłam dzieckiem kochałam Indianę, do dziś uważam że mimo upływających lat facet jest świetny.

Harrison Ford, Bruce Willis, Sean Connery, Sting itd.... Są faceci, którzy są jak wino. Godne pozazdroszczenia smile

55

wilczysko72 napisał/a:

Harrison Ford, Bruce Willis, Sean Connery, Sting itd.... Są faceci, którzy są jak wino. Godne pozazdroszczenia smile

O, to to smile

56

wilczysko72 napisał/a:

O, to to smile

to to to smile

57

_v_ napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

O, to to smile

to to to smile

Jak dla mnie to Sting i Ford.
Willis dobry aktor,  ale wizualnie kompletnie odpada.

58

_v_ napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

O, to to smile

to to to smile

O, widzę, że trafiłem big_smile

59

rossanka napisał/a:
_v_ napisał/a:

O, to to smile

to to to smile

A to ja wolę wizualnie Willisa niż Stinga big_smile ale słuchowo Sting jest górą big_smile

60

rossanka napisał/a:
_v_ napisał/a:

to to to smile

A to ja wolę wizualnie Willisa niż Stinga big_smile ale słuchowo Sting jest górą big_smile

No ba!
Ale też można w drugą stronę,  zobaczcie młodego Travolte albo Di Caprio, co się z nimi stało.

61

DiCaprio akurat nigdy mi się nie podobał, ale Travolty owszem, szkoda... No cóż, życie big_smile

62

rossanka napisał/a:
_v_ napisał/a:

O, to to smile

to to to smile

To kto jeszcze ? No Brad Pitt, też im starszy tym lepszy. Sean Bean, Daniel Craig... Eastwood też się fajnie starzał, ale już się niestety przestarzał wink

63

DiCaprio akurat nigdy mi się nie podobał, ale Travolty owszem, szkoda... No cóż, życie big_smile

Ale wyglądał lepiej, ten DiCaprio  a teraz to nie bardzo.
Ale ja go za to bardzo lubię jako aktora.

64

DiCaprio ma specyficzną urodę. Tak samo jak Depp. Ale obaj świetni aktorzy. A reszta to kwestia gustu smile Z tych młodszych to wg mnie ciekawy jest Tom Hardy.

65

wilczysko72 napisał/a:

DiCaprio ma specyficzną urodę. Tak samo jak Depp. Ale obaj świetni aktorzy. A reszta to kwestia gustu smile Z tych młodszych to wg mnie ciekawy jest Tom Hardy.

O, Depp tak, jak najbardziej smile A Brad Pitt jak dla mnie jest za słodki z wyglądu, jakoś mi nigdy nie pasował big_smile

Posty [ 1 do 65 z 111 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chce William Levy'ego, chce Davida Gandy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024