Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Moja koleżanka w czerwcu bierze ślub. Jestem zaproszona na ślb i wesele. Jak się ubrać ? Czy do kościoła iść w kostiumie , a potem przebrać się w jakąś sukienkę ? Czy od razu iść w sukience ? Przyznam ,że dawno już nie byłam na żadnym weselu więc kompletnie nie wiem jak się ubrać. Jakie style sukienek są teraz w modzie weselnej ?
Uważam, że stosowna wieczorowo/wizytowa sukienka jak najbardziej wystarczy. Naturalnie jeśli masz ochotę na wiecej strojów możesz się przebrać. Ja uważam, że klasyka jest w tym przypadku niezawodna. Elegancka sukienka o długości za kolano, bądź do kolana na ramiączkach plus ewentualnie wciąż tak modne bolerko albo pasująca marynkarka. Możesz też zafundować sobie szal. Ślub będzie w czerwcu więc myślę, że sprawę płaszczu możesz sobie darować, a to zazwyczaj problem ładnie dobrać do sukienki, pantofli.
Co do kolorystyki, to uważam że wszystkie barwy poza zasadniczą bielą i czernią!