Paradoks napisał/a:Do głowy przyszły mi takie opcje
-Prostytutka przy drodze => Od razu opcja odpadła pomimo tego że najszybsza do zrealizowania i najtańsza.
Bez sensu. Przecież ona nie ma się gdzie umyć nawet. Wg mnie głupota i ryzyko.
-Masaż erotyczny (nuru,tao) z zakończeniem ręcznym, francuzem.
Bez sensu. Rozczarujesz się, straczisz erekcję i wyjdziesz sfrustrowany. Nie załatwisz swojej ważnej sprawy. Chcesz iść na łatwiznę ale tak się nie da.
-Masaż erotyczny + seks klasyczny bez udziwnię(tak się ogłaszają) .
Bez sensu. Najpierw będzie Cię ugniatać, głaskać i improwizować, aby czas zleciał, a gdy przyjdzie czas na seks, to stracisz erekcję i nic z tego nie będzie.
-Prostytutka na godzinę(GF6).
NIe wiem co to jest GF6... Jeśli masz na myśli GFE, czyli Girlfriend Experience, to NIE wierz w to -- tak sobie napisała w ogłoszeniu, ale nie wiadomo czy ona taka jest.
-Poszukanie jakiejś kobiety na forach/czatach/stronach o tematyce erotycznej... Graniczy to z cudem...
Tam czatują prostytutki, albo kobiety, które chcą seksu... W pierwszym przypadku zapłacisz za hotel + tyle co u dziewczyny za godzinę, a satysfakcja będzie zerowa. Kobiety co szukają seksu odpadają, bo jesteś prawiczkiem, a one chcą przygód. Co najwyżej znajdź fetyszystkę "prawiczka" -- daj takie ogłoszenie.
Jak myślicie która opcja będzie najlepsza? Wg. mnie najlepsza opcja to masaż z ręcznym/francuskim finałem.
Żadne rozwiązanie.
Pytanie drugie to jaki wiek wybrać, młodsza, w moim wieku, starsza kobieta(35+)?
NIE ma reguły.
Pytanie trzecie to czy informować o braku doświadczenia i kiedy o tym informować(telefonicznie, przed samą usługą)?
pozdrawiam;)
Tak -- koniecznie informować.
Rozumiem, że wyczerpałeś wszystkie możliwości znalezienia kobiety, masz za sobą 2 lata randek, szukania, spotkań, więc napiszę Ci jak to załatwić...
1. zapisz się na portalu Garsoniera, czytaj i czytaj co piszą o dziewczynach w twoim mieście; poczytaj wszystkie wpisy z ostatnich 2-3 miesięcy; zobaczysz jak się faceci zachowują na spotkaniach, jak dziewczyny się zachowują
2. wybierz dziewczynę, która jest chwalona i uczciwa -- wiek nie ma znaczenia, wygląd jeśli nie jest odstraszający/odpychający nie ma znaczenia; NIE wybieraj super taniego spotkania (100zł -- pewnie oszustwo), NIE wybieraj super drogiego (np. 500zł -- oszustka kosi klientów)
3. będziesz się stresował, ale musisz to przejść... wszyscy się na początku stresują, tylko niektórzy w popłochu uciekają, a inni jednak odważają się i potem są zadowoleni; pierwszy telefon -- (1) zapytaj czy umówi się prawiczkiem 28 lat (2) ustal godzinę spotkania
4. pół godziny wcześniej do niej zadzwoń, potwierdź, weź adres; pod adresem zadzwoń, zaciśnij zęby i powstrzymaj łzy, przyklej do buzi uśmiech, wejdź do jej mieszkania; powiedz że to twój pierwszy raz z kobietą, i aby ona tym posterowała... -- za godzinę nie będziesz już prawiczkiem
W razie czego pomogę na maila.